Find your answers

Alle up-dates over de pre-orders worden hier gegeven samen met antwoorden op de meest gestelde vragen over maatvoering, fit, bestellen, betalen, bezorging en onze nieuwsbrieven. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar hello@softrevolt.com.
Happy to help!

PRE-ORDER INFORMATION  

Ik heb een bralette en/of kimono besteld tijdens de crowdfunding. Wanneer wordt deze geleverd? 

We zijn blij om eindelijk te kunnen vertellen dat de breimachines sinds half maart aan staan! Wij durven nog geen harde garanties te geven over de levering, op zijn laatst wordt dit aan de start van de zomer. Tegen de tijd dat wij allemaal weer aan een vrijer leven kunnen denken valt de bralette op jouw deurmat. Hetzelfde geldt voor de kimono's.
Onze planning was om alle crowdfunding pakketten in de maand december uit te leveren. Hoewel wij geruime tijd op schema liepen heeft corona helaas ook bij ons de afgelopen periode voor vertraging gezorgd. Een aantal cruciale onderdelen van de bralettes waren vertraagd en ook de productiefaciliteit had last van de lockdown. Gelukkig is er nu licht aan de horizon en zullen wij zo snel mogelijk met een concrete uitleverdatum komen. Alle updates zullen op deze plek te lezen zijn. Daarnaast verschijnen updates op ons Instagram account en via onze nieuwsbrieven. Heb je aanvullende vragen, mail dan naar hello@softrevolt.com

Als ik nu een pre-order plaats, wanneer wordt deze dan geleverd? 

Alle pre-order bestellingen die na de crowdfunding geplaatst zijn zullen bij de eerste productiebatch meegenomen worden. De crowdfunding bestellingen zullen als eerste verstuurd worden.  Direct daarna volgen de website orders. De machines staan aan en op zijn laatst is de levering aan de start van de zomer. We keep you posted!

Als ik nu een pre-order plaats, komen hier dan apart verzendkosten bij?

Wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. De prijs die bij de bralette en de kimono staat aangeven is de prijs die je afrekent. Verzending naar het buitenland doen wij op dit moment alleen naar de landen binnen de Europese Unie. Hiervoor worden apart verzendkosten voor gerekend ter waarde van € 12,95.

Kan ik een product van Soft Revolt ook ruilen / retourneren?

Alle producten van Soft Revolt mogen geruild / geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Hierbij geldt dat het product ongebruikt is en in dezelfde conditie waarin je hem hebt ontvangen (geen make-up, deodorant, zweet of iets dergelijks). Als je de bestelling wilt ruilen / retourneren, stuur je een mail naar hello@softrevolt.com met daarin jouw ordernummer. Vervolgens zullen wij het retourproces in gang zetten. Je kan de producten in dezelfde doos naar ons terugsturen. De retourkosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Als je een product wilt ruilen zullen wij  de nieuwe maat naar jou toesturen. Hiervoor hoeven geen verzendkosten betaald te worden. Als je een bestelling wilt retourneren, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten zodra wij de bestelling in goede orde retour hebben ontvangen.

PRODUCT INFORMATION
 

Waar kan ik meer productinformatie vinden? 

Alle informatie over de producten staat bij de product specificaties aangegeven. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan via hello@softrevolt.com of vul het contactformulier op de website in. 

Hoe onderhoud ik mijn Soft Revolt producten? 

Bralettes:
We raden je aan om de bralette maximaal 2 à 3 dagen achter elkaar te dragen om vervolgens te wassen. De bralette draag je direct op de huid. Door de bralette te wassen, verwijder je huidvetten die de rek in de bralette aantasten. Als je de bralette regelmatig wast dan gaat deze langer mee. De bralettes kunnen in de wasmachine gewassen worden. Kies hiervoor een kort fijnwasprogramma met een lage temperatuur (niet hoger dan 30°). Dit is beter voor het milieu en de bralettes. Droog de bralettes in de lucht. Vermijd droogtrommels, de elastan in de bralette kan niet niet goed tegen hete droge lucht.

Kimono:
Was de kimono met een fijnwasprogramma op maximaal 30°. Koud wassen is beter voor de stoffen en voor het milieu. Droog de kimono in de (buiten)lucht. Gebruik geen droogtrommel en bleek niet. De kimono is gemaakt van kreukvrije stof. Strijken is niet nodig.


SIZE & FIT

Welke Soft Revolt bralette maat heb ik?

Zowel bij de bralette zelf als onder het kopje SIZE GUIDE vind je de tabel waarmee je jouw bh-maat kunt omzetten naar jouw Soft Revolt maat. De richtlijn voor de cupmaten is als volgt: de maten 1, 3 en 5 richten zich op cupmaten C/D/E en en de maten 2, 4 en 6 richten zich op de cupmaten F/G. Qua richtlijn voor de omvang geldt: maat 1 en 2 focussen zich op omvang 65/70, maat 3 en 4 op omvang 75/80 en maat 5 en 6 op omvang 85/90. Mocht je niet zeker zijn over jouw bh-maat of welke Soft Revolt het beste bij jou past, mail dan naar hello@softrevolt.com. Onze fitters zitten voor je klaar en denken graag met je mee. 

Hoe meet ik mijn omvang? 

Je omvang kan je eenvoudig zelf opmeten. Pak hiervoor een meetlint en plaats deze direct onder de borst. Meet volledig om je torso. Doe dit direct op de huid, met ontspannen ademhaling. Meet liever iets strakker dan te los. Een meetlint rekt niet mee en de bralette wel. Het aantal centimeters wat je op het meetlint ziet, is je onderwijdte. Zit het aantal centimeters tussen twee omvangsmaten? Rond dan naar beneden af naar de dichtstbijzijnde omvangsmaat. Bijvoorbeeld: je meet 78 cm op. In het meerendeel van de gevallen zal de omvangsmaat 75 meer dan voldoelde zijn.

Kan ik mijn maat ook door jullie laten opmeten?

Je bent altijd welkom om langs te komen op ons kantoor in Amsterdam. Wij zitten recht tegenover Amsterdam RAI en zijn met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Mail ons van tevoren op: hello@softrevolt.com dan zorgen wij dat een van onze fitters voor je klaarstaat.  Is Amsterdam niet in de buurt en wil je toch graag persoonlijk advies, dan helpen we je ook graag via de mail of via een facecall. 

Hoe kan het dat één maat geschikt is voor verschillende omvangsmaten en cupmaten?

De bralette is uit één stuk gebreid met een combinatie van polyamide en elastan. Dit maakt de bralette rekbaar. Daarnaast heeft de bralette geen beugels in de cups maar een ingebreide support. Deze combinatie maakt dat we het totaal aantal maten terug hebben kunnen brengen van 19 maten naar 6 maten. En, dat één Soft Revolt maat geschikt is voor verschillende vrouwen met dicht bij elkaar liggende omvangsmaten en cupmaten. Ben je niet zeker van je maat? Neem dan contact met ons op via hello@softrevolt.com.

PAYMENT

Welke betaalmogelijkheden accepteren jullie?

Op dit moment kan je met iDEAL betalen en met de creditcards van: MasterCard, Maestro, AMEX en VISA.

Als ik nu een pre-order plaats, wanneer betaal ik deze dan?

Als je nu een pre-order plaatst dan betaal je deze direct via het betaaloverzicht bij de check-out. Je ontvangt na de betaling van ons een bevestigingsmail waarin jouw pre-order en betaling staan aangegeven. Wij houden je op de hoogte van het moment van produceren en moment van uitlevering. Verwachting is dat de pre-orders in maart verzonden worden.

NEWSLETTER

Hoe schrijf ik mij in voor de nieuwsbrief?

Als je onze website opent verschijnt er een pop-up. Door hier je e-mail adres in te vullen schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Wij sturen gemiddeld 1 x in de 2 weken een nieuwsbrief en vermelden hierin up-dates over de productie, onze launch, nieuwe afleveringen van Soft Talks en alle ins and outs die wij verder tegenkomen en waard zijn om te delen.  

Hoe schrijf ik me uit voor de nieuwsbrief?

Als je je wilt uitschrijven voor onze nieuwsbrief, klik je op ‘unsubscribe’ onderaan onze nieuwsbrief. Laat ons vooral weten wat de reden is dat je je uitschrijft. We blijven graag met je in contact en zijn benieuwd naar jouw feedback.