the brand

Inspired by the softness of strong women. Wij zijn er voor de vrouwen die durven te kiezen voor zichzelf en geven om de impact op de natuur. Onze producten moeten daarom niet alleen vrouwelijkheid onderstrepen met optimale comfort maar tegelijkertijd zacht zijn voor de wereld om ons heen.
Alleen zo kunnen we onze zachte revolutie starten.
Soft to the skin, soft to nature, soft to us

technology

Na maanden van research naar de nieuwste manieren van produceren is het gelukt om de gamechanger van de footwearindustrie naar de lingerie te brengen; een 3D breitechniek voor een beugelloze, naadloze en ondersteunende bh. Door het combineren van verschillende garens, en te variëren in breisteken en spanning van de machine, kun je precies daar support aanbrengen waar vrouwen het nodig hebben.

soft to nature

Door de unieke breitechniek waarmee de CLEO47 geproduceerd wordt komt de bralette in één stuk uit de machine. Vervolgens worden de bandjes en sluiting op dezelfde locatie geassembleerd waardoor er vrijwel geen restafval ontstaat en er geen onnodige CO2 uitstoot is. Zo besparen we, in vergelijking met de traditionele bh, per bralette minimaal 3 kg CO2 uitstoot. En deze duurzame manier van ondernemen komt vervolgens ook terug in bijvoorbeeld onze verpakkingen en labels. Zo zijn we niet alleen zacht voor de huid maar ook voor de natuur.

about us

Na 10 jaar in de financiële wereld was voor oprichtster Elles Roeleveld het moment daar om de switch te maken. Door in een lingeriewinkel te gaan werken kwam zij erachter welke behoeften de hedendaagse vrouw heeft. Anet van Haaster heeft in haar carrière veel ervaring opgedaan met markt- en klantonderzoeken voor grote retailers en modemerken. Zij herkende zich volledig in de missie van Elles om de traditionele lingeriewereld te veranderen. Samen besloten zij meer dan een jaar geleden om hun krachten te bundelen en hebben ondertussen een team van freelance product- en marketingspecialisten om zich heen verzameld.