Maattabel

Bij Soft Revolt draait alles om de juiste fit. Daarom zijn deze maattabellen gemaakt om jou te helpen met het vinden van jouw Soft Revolt maat. Mocht je vragen hebben, mail ons dan via hello@softrevolt.com. Onze fitters zitten voor je klaar. Happy to help!

CLEO47

bralette
Pre-order CLEO47

Your Soft Revolt size

Voor de cupmaten geldt:
Maat 1, 3 en 5 richten zich op cupmaten C / D / E.
Maat 2, 4 en 6 richten zich op de cupmaten F / G. 
Voor de omvang geldt:
Maat 1 en 2 richten zich op de omvangsmaten 65 / 70,.
Maat 3 en 4 richten zich op omvang 75/80.
Maat 5 en 6 richten zich op omvang 85/90.
Stel dat je maat 75F hebt, dan is jouw Soft Revolt maat 4.

How to measure

Je omvang kan je eenvoudig zelf opmeten. Pak hiervoor een meetlint en plaats deze direct onder de borst. Meet volledig om je torso. Doe dit direct op de huid, met ontspannen ademhaling. Meet liever iets strakker dan te los. Een meetlint rekt niet mee en de bralette wel. Het aantal centimeters wat je op het meetlint ziet, is je onderwijdte. Zit het aantal centimeters tussen twee omvangsmaten? Rond dan af naar de dichtstbijzijnde omvangsmaat. Bijvoorbeeld: je meet 78 cm op. In het meerendeel van de gevallen zal de omvangsmaat 75 meer dan voldoende zijn.

Did you know about sister sizes?

Elke bh maat heeft een aantal ‘sistersizes’. Deze ‘sistersizes’ hebben een verschillende bandmaat maar wel hetzelfde cupvolume. Een voorbeeld: De bh maten 85D en 80E zijn ‘sistersizes’. Ze lijken op elkaar, want het cupvolume is bij allebei even groot. Als je namelijk een bandmaat verandert, verandert automatisch het cup volume. Draag je op dit moment dus een 85D, maar je zou de band van de bh iets smaller willen, maar het volume van de cup willen behouden? Dan wordt je bandmaat kleiner en gaat je cupmaat mee omhoog en kies je voor een 80E.

UMI

limited edition kimono
Pre-order UMI
Soft Revolt
maat S
maat M
maat L
EU
34/36
38/40
42/44